Welcome, Guest! Registration RSS

Belogorsk regional organization "Fund of communities"

Saturday, 18.05.2024
Main » 2012 » December » 24 » ТПП Криму ставить високі цілі
14:55
ТПП Криму ставить високі цілі

Торгово-промислова палата Криму давно добре зарекомендувала себе, як дієвий механізм розвитку бізнесу та промислового й науково-інноваційного потенціалу на території Кримської автономії.


 

Щороку ТПП Криму ставить усе вищі цілі у своєї роботі. Але щоб досягати цих цілій треба мати й високопрофесійну команду. Особлива роль у любої команди - її лідера.  Мабуть тому на звітно-виборній конференції, що пройшла у грудні цього року президентом ТПП Криму обрано Олександра Басова. Цій керівник нової формації дуже добре зарекомендував себе ще й на посаді віце-президента ТПП Криму. Він краще других знає можливості ТПП та потреби у її послугах з боку підприємств та організацій автономії.

Олександра Басова відрізняє від багатьох других керівників-промисловців його широта зглядів. Він прагне співпраці ТПП  не лише з крупними підприємствами, але й з громадськими організаціями, котрі працюють у напрямку розвитку місцевих громад. Наприклад, Білогірська районна організація «Фонд громад» має налагоджені зв’язки з ТПП саме завдяки лояльності Олександра Басова до громадянського суспільства. Активісти БРО «Фонд громад» стали учасниками багатьох семінарів, що регулярно відбуваються у стінах ТПП Криму.

Саме завдяки таких лідерів, як Олександр Басов , наш бізнес скоріше стане соціально-відповідальним. А це дуже важливо для стійкого розвитку країни у цілому.

 

Голова ради БРО «Фонд громад»

Віталій Хомутов

Views: 521 | Added by: Vit | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: