Welcome, Guest! Registration RSS

Belogorsk regional organization "Fund of communities"

Saturday, 18.05.2024
Main » 2012 » May » 25 » Проблем багато, але їх треба вирішувати
17:37
Проблем багато, але їх треба вирішувати

Сьогодні в кожній кримській громаді безліч проблем, особливо в сільських громадах. Селяни у своєї значної частини зневірилися, що в більш менш близької перспективі життя на селі покращиться. Поки ж вони прагнуть, щоб хоча б не погіршилося. Бо малі сільські школи під загрозою закриття, сільське господарство та соціальна інфраструктура в багатьох селах занепадає.

 

Багато цих та інших питань довилося почути лідеру Білогірської районної організації Віталію Хомутову коли він провів зустріч в с.Криничне Білогірського району. Людей не довелося закликати до бесіди, достатньо було вийти на площу біля магазину і заговорити з першим зустрічним і вже через кілька хвилин сформувалася група людей. Селяни  з інтересом задавали питання про громадську роботу і не завжди це були прості запитання. Не всі довіряють громадським організаціям, дехто не раз озвучив слово «грантоїдство» . Але це життя і дуже важко бути ідеальним для всіх. Однак все ж керівнику БРО «Фонд громад» довелося більш почути позитивного від Криничненців, щодо організацій громадянського суспільства. В свою чергу Віталій Хомутов закликав селян активніше само організовуватися для вирішення власних місцевих проблем та розповів про механізми, як це робити. 

Лідер  БРО «Фонд громад» закликає своїх колег керівників громадських організацій не чекати людей у своїх офісах, а активніше виходити до людей, спілкуватися та доносити думки по будівництву громадянського суспільства до простого народу.

 

Пресс-служба БРО «Фонд громад»

Views: 574 | Added by: Vit | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: