Welcome, Guest! Registration RSS

Belogorsk regional organization "Fund of communities"

Saturday, 18.05.2024
Main » 2013 » May » 13 » Особливі виборці – звичайні люди
11:37
Особливі виборці – звичайні люди


9 травня в Білогірську АР Крим пройшло засідання громадських активістів, щодо підсумків проекту по мобілізації виборців з числа релігійних меншин.

Як показує практика багато хто з представників релігійних меншин не користується своїми правами виборця. Це не тільки знижує загальний рівень громадянської відповідальності наших громадян, але й знижує можливості релігійних меншин, щодо підтримки своїх інтересів з боку депутатів.

Реалізація проекту показала, що представникам релігійних меншин бракує свідомості, щодо виборчого процесу та його значимості. Також серед них  розповсюджена недовіра до виборчого процесу,  ізольованість від світських політичних процесів, дефіцит контакту з депутатами.

Завдяки реалізованому проекту вдалося значно змінити ситуацію в цих питаннях. Завдяки проведенню двох Форумів різноманіття та численних робочих зустріч й засідань команда проекту, що називається «розтопила лід» недовіри між  представниками різних релігійних меншин. Вони розкрилися та поділилися з командою проекту та друг з другом своїми думками та надіями. В свою чергу команді проекту вдалося донести до них необхідну інформацію, щодо свідомості у питаннях виборчого процесу та взаємодії з депутатами усіх рівнів.

Захід пройов у рамках проекту «Мобілізація виборців з числа релігійних меншин Криму, щодо участі у голосуванні на виборах до Верховної Ради України у 2012 році з пролонгацією результатів проекту на виборах Президента України у 2015 році» при підтримці МІЦ "Медіа-М" (проект "Особливі виборці", финансова підтримка ЄС).
Views: 576 | Added by: Vit | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: