Welcome, Guest! Registration RSS

Belogorsk regional organization "Fund of communities"

Saturday, 18.05.2024
Main » 2012 » February » 21 » Цікава можливість для лідерів ОСББ!
12:23
Цікава можливість для лідерів ОСББ!

Менеджмент в сфері об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлових кооперативів (ЖК) і житлово- будівельних кооперативів (ЖБК) є ще новим напрямком в сфері керування, але дуже перспективним. Тому лідерам ОСББ навчатися та підвищувати свою кваліфікацію потрібно та необхідно. 


Команда проекту «Сприяння реалізації прав власності на землю об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлових кооперативів (ЖК) і житлово- будівельних кооперативів (ЖБК) в м. Сімферополь» (що реалізується ГО «Кримський Центр правової ініціативи») активно співпрацює не тільки з Сімферопольськими організаціями, але й з ОГС з інших регіонів Криму.  Бо обмін досвітом є дуже важлива річ для розвитку ОСББ в цілому. У зв’язку  з цим запрошуємо лідерів кримських ОСББ звернути увагу на проект "Сприяння розвитку ОСББ через поширення досвіду вдосконалення процедури оформлення прибудинкових територій”, що реалізується ВМГО "Агентство економічного розвитку” .  Мета проекту – поширення позитивного досвіду проведення кампаній громадського представництва з удосконалення процедури оформлення прибудинкових територій багатоквартирних будинків на місцевому рівні серед представників громадських організацій, ОСББ і ЖБК сіл, селищ і малих міст із різних регіонів України. До участі запрошують представників громадських організацій, ОСББ і ЖБК, які бажають дізнатися про успішний досвід передання прибудинкових територій у власність ОСББ та ЖБК. Докладніше на сайті Агентства економічного розвитку:

http://aer.net.ua/news_ua/2012/02/13/Gromadsk%25D1%2596_aktiv%25D1%2596sti_udoskonaljuvatimut_proceduru_oformlennja_pribudinkovih_teritor%25D1%2596j.html



Проект „Сприяння реалізації прав власності на землю об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлових кооперативів (ЖК) і житлово- будівельних кооперативів (ЖБК) в м. Сімферополь» реалізується в рамках конкурсу грантів Дніпропетровської міської громадської організації „Жіночий інформаційно- координаційний центр" за фінансової підтримки Європейського Союзу».


Повну відповідальність за матеріал статі несе ГО «Кримський Центр правової ініціативи», і за жодних обставин він не може вважатися таким, що відображає позицію Дніпропетровської міської громадської організації „Жіночий інформаційно- координаційний центр" та Європейського Союзу.


Views: 1576 | Added by: Vit | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: