Welcome, Guest! Registration RSS

Belogorsk regional organization "Fund of communities"

Saturday, 18.05.2024
Main » 2013 » March » 26 » БРО «Фонд громад» обрано, як country-партнер на 25-річчя Всесвітнього Дня Молодіжного Служіння в Україні!
11:35
БРО «Фонд громад» обрано, як country-партнер на 25-річчя Всесвітнього Дня Молодіжного Служіння в Україні!

Всесвітній День Молодіжного Служіння  пройде цього року з п'ятниці 26 квітня  до неділі 28 квітня 2013 і координує його Молодіжна Служба Америки (МСА) .

Місія заходу є у поліпшені життя громад за рахунок залучення потенціалу молодих активних людей. Всесвітній День Молодіжного Служіння є найбільшим і найбільш тривалим в програмі МСА.

З 1988 року в США і з 2000 року в усьому світі, через Всесвітній День Молодіжного Служіння, МСА залучає мільйоні молодих людей в суспільно корисні проекти в своїх місцевих громадах, в той же час визнаючи важливий внесок молоді в розвиток громад.

Запрошуємо громадські організації,  школи, бібліотеки та ін.. зацікавлені організації провести у Всесвітній День Молодіжного Служіння  свої заходи з поширення впливу молоді на розвиток місцевих громад. Пропонуємо зробити так, щоб про ваші проекти узнали однодумці з усього світу. Для цього додайте інформацію про свої заходи на сайт www.GYSD.org (там же можна отримати більш детальну інформацію про Всесвітній День Молодіжного Служіння).

Провести свій захід у Всесвітній День Молодіжного Служіння   це не тільки добра нагода поширити вплив молоді у громаді, але й можливість поширити власні контакти та потенціал, бо активна молодь , це запорука нашого кращого життя у недалекому майбутньому!

З питаннями та консультаціями звертайтесь до керівника організації country-партнер Віталія Хомутова invest-inform@mail.com

Views: 1234 | Added by: Vit | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: